Capitolul 10:Reintoarcerea clipelor de vis

Gandurile lui Max:

 

M-am trezit dimineata cu Sofia in bratele mele.Fusese cea mai frumoasa noapte din viata mea pe care nu o voi uita.Daca am ranit-o?Sau daca….

“Daca ce?”Ai macar putina minte incat sa nu mai pui intrebari stupide?”

Ah da,era sa uit de subconstientul meu bagacios.Am sarutat-o usor pe frunte si am inceput sa ma joc cu o suvita de par.Ea doar e gamut putin dar inca dormea ca un inger.Se agata de mine in somn ca si cum as fi fost singura ei sursa de viata.Nu vroiam sa ma ridic din pat,chiar de era deja ora 11.Vroiam ca sa o tin la nesfarsit in bratele mele,sa ii simt pielea,mirosul,sa ii mangai parul de catifea,sa o stiu aproape de mine.

Am inceput sa imi plimb mana pe spatele ei,simtind cum pielea ei se face ca de gaina sub atingerea mea.

 

Gandurile Sofiei:

M-am trezit incet si mi-am dat seama ca practic stateam nas in nas cu Max.M-am departat un centimetru de el,analizandu-l.Cearceaful alb care ii era pana la talie se potrivea perfect cu pielea lui aramie.As fi vrut sa il ating,sa il sarut pe umerii lati sa…am lasat aceste ganduri deoparte si am continuat “explorarea”.Am ajuns la muchii lui lati,la abdomen.Gura lui era intredeschisa si am tresarit cand am vazut ca avea ochii deschisi.Am rosit toata stiind ca ma vazuse cand l-am analizat.

 -Buna dimineata iubita mea!

 -Buna dimi…

Nu am reusit sa termin deoarece buzele lui se aflau acum pe ale mele.Era un sarut salbatic.El a cerut permisiunea buzelor mele sa ii lase limbii sa patrunda in gura mea.Dupa putin timp,acel sarut salbatic devenise unul pasional.Ah,il iubeam!

Dupa ce ne-am departat unul de altul,am privit in ochii lui facand cea mai mare greseala.Ma pierdusem in ei,in culoarea aceea neagra care te ducea intr-un loc neexplorat de nimeni,dar era cel mai calduros loc,unde te puteai simti protejat.

Am inceput sa imi reamintesc clipele petrecute impreuna:cum firele de pe pieptul lui pareau ca stralucesc in lumina veiozei de pe noptiera,ochii lui care nu exprimau nimic altceva decat dorinta,mainile lui care se plimbau peste tot peste corpul meu.Ah,totul!Era extraordinar!

M-am trezit din visare cand Max a ras incet.

 -Vad ca ne gandim amandoi la acelasi lucru,nu?

 -Nu…nu stiu!

 -Ba sigur ca stii.Te gandesti la seara precedenta.Cum a ineput totul.Cum te-am sarutat…

A inceput sa ma sarute,apoi buzele lui continuand cu gatul,umerii,sanii,si din ce in ce mai jos.

 -Cum te mangaiam…

Mainile lui incepusera deja sa imi mangaie picioarele si urcand din ce in ce mai sus.Nu reuseam sa zic nimic,deoarece gura imi era pecetluita de gura lui acum.S-a departat putin cat sa mai rosteasca:

 -Si apoi,cum am facut dragoste!

La auzul acestor cuvinte tot corpul mi s-a cutremurat.Isi lasase usor greutatea pe mine si a inceput sa ma sarute neincetat peste tot.Incepusem de din nou de unde ramasesem aseara,inainte sa adormim amandoi unul in bratele celuilalt!

9 gânduri despre „Capitolul 10:Reintoarcerea clipelor de vis

  1. Pingback: Capitole noooooi « A pure imagination

  2. wow!!!! o iubire atat de… nu stiu cum sa descriu… dar , in fine, o iubire speciala, si totusi, cat de vertiginoasa e caderea pe care ne-o pregatesti??? adica trebuie sa se intample ceva-prea i-ai rasfatat zilele astea….

Lasă un comentariu